Doordevil, the man without taste!Doordevil, the man without taste!

Doordevil leeft mee

Roel en Roel heersen met een grote H 
(Let op! Nieuwe URL!)

Geil Poefje (01/01/2002)

Enkele dagen geleden zocht ik voor een werkstuk van mijn dochter een afbeelding van een Siberisch Nachtuiltje,. Ik wist er uit mijn hoofd al veel over, bijvoorbeeld dat het een goedlachse vogel was die het allemaal niet zo nauw neemt. Als je met een vogel kon lachen dan was het de Siberische Nachtuil wel. Maar dat wist mijn dochter al. Er moest een afbeelding bij. 

Tijdens het zoeken in Google stuitte ik opeens op deze foto. Het Sybian Masturbatiekussen. Was meer iets voor het voortgezet onderwijs zag ik direct. De afbeelding fascineerde mij. Wat was dat voor geil leren poefje? Ik bekeek het eens aandachtig. Dit kreeg je 30 jaar geleden van vrienden cadeau 
als ze in Algerije op vakantie waren geweest. Een degelijk stukje wooncomfort. Maar wat zat er bovenop gelijmd? Het was duidelijk niet de bedoeling dat men op deze poef even snel zijn chinees naar binnen jaste tijdens studio sport. Kijk, nu zag ik het. Er zat een wit lulletje bovenop.
 

Het fascineerde mij, merkte ik. Zonder lulletje er op had ik gedacht dat dit een elektrische stoel voor arme mensen was. Maar nu? Wat was dit voor een helse machine? Zo te zien kon je in het compartiment onder de plastic fallus een halfje wit of wat broodbeleg bewaren. Handig voor als je honger kreeg tijdens het masturberen. Het snoer aan de voorkant trok mij aan als een magneet. Ik wilde dit apparaat in werking zien, hoe dan ook. De jaren zeventig look gecombineerd met de decadente lustbevrediging van de jaren 90 deed het voor mij. Ik zag het ook maar als een werkstuk. 

Ik had al snel de leverancier gevonden. Hij was ontroerd. Ja, dat waren nog eens apparaten. De Sybian Royale had ik gezien, begreep hij uit mijn beschrijving. “Als een stoomtrein komen ze er op klaar, mijnheer. Alleen de fijnproevers hebben er een thuis staan. Ik heb er nog eentje in het crème staan, nauwelijks gebruikt” Ik was meteen verkocht. Zo ging dat bij mij. Ik moest en zou deze trillende vriend in huis hebben. Desnoods sloopte ik die dildo er af. Had ik er voor 1720,- een geinig poefje aan. 

Twee uur later lag hij op mijn achterbank. Ik belde Vera. Was overal voor in. Was de eerste vrouw die met een op afstand bestuurbaar trillend eitje in haar kont boodschappen deed. Hield wel van een experimentje. Ik vroeg haar of ze de Sybian Royale kende. Nooit van gehoord. Ze hield niet van ijscoupes. Ik legde uit waar ik mee naar huis reed. “Ruk aan dat stuur en naar mij toe, lieverd, meteen. Ik doe alvast iets makkelijks aan.” 

Handig, die lul boven op de poef. Ik tilde met mijn hand om de roede mijn aankoop uit de auto. Vera stond in de deuropening. Ze hielp me. Het kreng was behoorlijk zwaar. Dit was andere koek dan twee penlite batterijtjes. De Sybian Royale werd aangedreven door een stevige elektromotor. “Zet maar op de slaapkamer” zei Vera. Ik mikte het leren masturbatiezadel vlak naast een stopcontact. Prachtig. Dat was hem dan. 

“Neem plaats, na u”, ze ik. Vera las de gebruisaanwijzing voor. Hilarische vertaling vanuit het Sloveens. “U goed van altijd vasthouden op de sterkste stand zonder meer” lazen wij. Sterkste stand? Aaahh, kijk! Uit het broodtrommeltje kwam nu een afstandsbediening met snoer waarmee de intensiteit van de trillingen kon worden ingesteld. Handig. Een staafmixer maar dan voor inwendig gebruik.  “Voordat gewaarschuwd u kan er wrijving ontstaan met brandplek van gevolge” “Jaja”, zei Vera ongeduldig. “Mijn reet. Ik ga er op.” 

Vera zag er goed uit. Een redelijk acceptabele kop, driekwart citroentjes op haar lichaam en twee vrouwenbenen, dat voldeed voorlopig wel even. Ze nam plaats. Dat beviel goed zo te zien. “Zit je” vroeg ik enigszins debiel. Dat had men mij op school niet uitgelegd, wat je vroeg aan een vrouw op een dildopoef. “Ik mag niet klagen. Gooi die stroom er eens op?” 

Een licht gezoem. Er stond spanning op de poef. Hij leefde. Vera zette de afstandsbediening voorzichtig op standje 1. Dat schoot niet op. Met je blote kont op de vaatwasser zitten was opwindender. Vera werd ongeduldig. Ze was wel iets gewend en dit was padvinderbevrediging. Voordat ik in kon ingrijpen zette ze het poefje in de hoogste stand. Een ijselijke gil. Hoofd in nek. Ik zag dat de poef onbarmhartig in zijn zesde versnelling was gegooid. Alsof er iemand vlak naast ons de straat openbrak, zo hard trilde de metalen onderkant door de slaapkamer. 

Het poefje leidde een eigen leven. Weg wilde hij, weg uit deze slaapkamer . Vera was niet meer aanspreekbaar. Sensationele orgasmen gierden door haar lichaam. Binnen een minuut telde ik er twaalf. Dit was een cumrodeo in Lelystad Zuid. Ik probeerde, door boven op de poef te duiken en hem met beide armen te omsluiten,  het trillende stuk leer in bedwang te krijgen. Hopla, daar gingen we, hevig schokkend een hoek van de kamer in. “Zet af, zet af” schreeuwde ik.  Vera keek mij aan en ik werd bang. Niets menselijks meer. “AAAAAHHHHHHHH” loeide ze. 

Ik zag , nu ik met mijn wang op de poef lag, wat er gebeurde. De basis van de witte fallus bewoog met een onbeschrijfelijke snelheid  van voor naar achter. Hier kon je moeiteloos vuur mee maken. Een droog takje er tegen aan en je had een brandend braambos. Paniek. Van alles schoot er door mijn hoofd. Misschien was de poef zo geprogrammeerd dat hij in zijn eentje, met de berijdster er nog op, naar Brandwondencentrum Beverwijk trilde. Labiale verbranding, het was weer helemaal in. Hopla, Daar gingen we weer. De poef accelereerde. Oorverdovend ging hij te keer. Een slijpmachine op een pond hamlappen zo klonk het. In blinde paniek tuimelden wij door de kamer. Vera nog steeds verstard op de Sybian Royale en ik met 1600 BPM over de vloerbedekking. 

De stekker!! Ik gaf een ruk. De machine viel stil. De kamer stond vol rook. Ik wapperde met de gebruiksaanwijzing. “Vera, Vera?” Mijn god, wat had ik haar aangedaan?  Ahh, daar lag ze, gekanteld in een hoek van de kamer, met haar benen nog om de poef heen. Bewoog ze? 

“Wat kostte dat ding Dijkshoorn?. Hebben ze hem ook in het beige?”

Doordevil

Nu ook: De Verzamelde Kritieken 


Doordevil, the man without taste!

Dijkshoorn in het Veronica Forum


retecool, duidelijkheid kent geen tijd